Huisartsenechtpaar krijgt NPA Oeuvre Certificaat bij afscheid

Op 8 juli 2017 namen Frank Guldemond en Yvonne Guldemond-Hecker afscheid van Medisch Centrum Ubachsberg. Ruim tien jaar eerder behaalden zij als eerste praktijk in Limburg het keurmerk van de NHG-Praktijkaccreditering. Deze mijlpaal vierden zij destijds met de fietstocht ‘Guldenmonds mooiste’.

Als bevlogen deelnemers vanaf het eerste uur aan de NHG-Praktijkaccreditering, zijn zij de afgelopen jaren ware ambassadeurs voor NPA in Limburg geweest. Naast hun werk in de praktijk zijn zij zeer actief geweest in andere functies, onder meer als lid van de raad van bestuur van Zorggroep HOZL (Yvonne Guldemond-Hecker) en als huisarts op de herstelafdeling van zorgcentrum ’t Brook (Frank Guldemond). Ook in deze functies hebben zij het gedachtegoed van NPA altijd enthousiast verspreid.

Het was Marc Eyck (directeur NPA) dan ook een genoegen om het echtpaar Guldemond als trouwe deelnemers van NPA extra in het zonnetje te zetten tijdens hun feestelijke afscheid. Voor hun speciale verdiensten als ambassadeurs van de NHG-Praktijkaccreditering hebben ze het NPA Oeuvre Certificaat in ontvangst mogen nemen. Een unieke gebeurtenis: de directie van NPA heeft voor het eerst in het bestaan van NPA besloten dit certificaat voor speciale verdiensten uit te reiken! Het echtpaar kan trots zijn op het verdienen van dit certificaat!

Het Oeuvre Certificaat dat NPA aan ons uitdeelde vormt een hoogtepunt in onze carrière!